Creada al 1979, Soldaplastic va néixer com a fabricant de material d’oficina, papereria i escolar en un local de 60 m2. Nou anys després, coneixedora de les noves tendències en marketing així com dels diferents canvis als mercats, decideix reorientar la seva producció cap a fabricacions especials. L’actualitat d’aquesta empresa es submergeix profundament en la innovació i obertura de nous mercats.

“Creada EL 1979, FA mÉS de 40 ANYS.”

Avui dia Soldaplastic ocupa una superfície superior a 5.000 m2 i no deixa de ser un referent en el sector dels productes especials, tant en carpetes com en sistemes de presentació de documents i arxiu, per la seva producció, flexibilitat i adaptació al client.

“amb més de 5000m2 de SUPERFÍCIE.”

Soldaplastic és una empresa industrial dedicada a la producció d’elements de presentació, arxiu, publicitat i promoció en cartó folrat i plàstic PVC o polipropilè, així com en folrat de cobertes de llibres, catàlegs, displays, taulers de jocs, etc.

Equipada amb els mitjans més avançats, la inversió tecnològica és constant, destinant al voltant d’un 9% dels ingressos a la millora dels recursos i sistemes d’automatització de la fàbrica.

“La inversió TECNOLÒGICA És una CONSTANT”

foto aerea de tota la fabrica
maquina industrial